Record fotocellás automata ajtók

RECORD automata ajtó,  a svájci megbízhatóság

DITEC fotocellás automata ajtók

DITEC automata üvegajtók, a biztos megoldás

Üdvözöljük az automata üvegajtók szakportálján

Mit tud nyújtani egy fotocellás automata üvegajtó? Kényelmes, gyors és a mai világban elengedhetetlen érintésmentes közlekedést. Ezek az üvegajtók mindennapi életünk részei, hiszen találkozhatunk velük bevásárlóközpontok, kórházak, éttermek és irodaházak területén. Emiatt is kiemelkedők az általunk forgalmazott nagy múltú márkák termékei, melyből mindenki megtalálja a számára megfelelő kivitelezést mind megjelenésben, mind technika és műszaki tulajdonságok tekintetében. Az ajtók radar és fotocella érzékeléssel működnek, így biztonsággal használhatók bármely környezetben.

 

Record fotocellás automata üvegajtó 1+4 év garanciával


A svájci székhelyű Record a világ egyik legnagyobb fotocellás automata üvegajtó gyártójaként jelen van szinte minden piacon Európától, Amerikán keresztül Ázsiáig. Magyarországon 2000 óta képviselteti magát. Kiemelkedő termékeinek köszönhetően 2007 óta piacvezető szerepet tölt be az automata üvegajtó gyártásban.

Olyan nagynevű megbízókkal rendelkezik, mint a LIDL, Auchan, TESCO és OBI. Termékei az ország minden pontján jelen vannak.


 

DITEC fotocellás automata üvegajtó 1+4 év garanciával
A DITEC már közel 25 éve képviselteti magát Magyarországon, így az elsőszámú üvegajtó gyártó hazánkban. Az olasz kivitelezés és dizájn bármikor, bárhol felismerhető, kimagasló esztétikai megjelenést biztosítva bármely típusú ajtó esetében. Az olasz dizájn és a mi több, mint 10 éves tapasztalatunk a legjobb dolog, ami egy üvegajtóval történhet! A DITEC fotocellás automata üvegajtók megfelelnek a hatályban lévő EU szabványnak és ISO 9001 előírásnak. A DITEC fotocellás automata üvegajtó mindig megbízhatóan és biztonságosan működik. Az Ön igényeire szabva bármely környezetbe beilleszthető, kiemelve annak megjelenését. Az extra méretű, egyedi kivitelezést igénylő üvegajtó sem jelenthet akadályt számunkra. A DITEC fotocellás automata üvegajtók akár 5 méter szélességig és 3 méter magasságig gyárthatók, így biztos megtalálja az Önnek megfelelő típust. Kivitelezési lehetőségek közt szerepel a megszokott technikával beépített automata üvegajtó és a teleszkópos automata üvegajtó. Tekintse meg lehetséges fotocellás automata üvegajtóinkat, és válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet! Itt tud ajánlatot kérni 

Dorma fotocellás automata üvegajtó 1+ 4 év garanciával
A Dorma és Kaba most már egyesült nevén, dormakaba-ként működik. A Dorma aktív az épület korai ciklusában - erőssége az új építési projektek és a szervízszolgáltatások A Kaba aktív az épület késői ciklusában - erőssége a felújítás, csere, minőségi szint emelése és a projekt üzletek. Több, mint 150 éves tapasztalattal a Dorma fotocellás automata üvegajtók minősége és kivitelezése magasan kiemelkedő az üvegajtók piacán. A FLEX, PURE és MANET termékcsaládok közül biztosan megtalálja az Önnek legmegfelelőbb automata üvegatót. A termékekre jellemző a kis profilszélesség, melynek köszönhetően az ajtók rengeteg fényt engednek át. Az ajtó profilok helyett kizárólag keskeny pontmegfogású acél vasalatot alkalmazunk, így egy teljes felületén üvegből álló rendszert tudunk kialakítani. 

Az Ön számára legoptimálisabb megoldás kiválasztásához,
küldje el ajánlatkérését!
 


 
Üdvözöljük az automata üvegajtók szakportálján

Bemutatkozás

Segítünk megtalálni az Ön számára legideálisabb megoldást!


Számos referenciával rendelkezünk fotocellás automata üvegajtók telepítésével kapcsolatban. Képzett mérnök kollégáink telefonon, e-mailben és személyesen is, közösen együttműködve Önnel arra törekednek, hogy ár-érték arányban olyan fotocellás automata üvegajtó legyen beépítve ingatlanjához, ami hosszú éveken át elvárásai szerint működik. Telepítést végző szakembereink jól felszerelt eszközökkel, a megfelelő tudás birtokában végzik el a fotocellás automata üvegajtó beépítését és folyamatos karbantartását.

Ajánlat kérés fotocellás ajtóra

Kérjen ajánlatot fotocellás ajtóra.
Írásban, e-mailben vagy személyes várjuk ajánlatkérést.
Lehetőségeinkhez mérten a legrövidebb időn belül a legjobb árat küldjük meg Önnek.
Levesszük a válláról a megfelelő fotocellás ajtó kiválasztásnak terhét.
Segítjük tervezője vagy egyéb kivitelezőjének munkáját.

Fotocellás ajtók előnyei

Exkluzív megjelenés
Világmárkás minőséget vásárol
Kényelmes közlekedést biztosítanak
Optimalizálja az energia-felhasználást
Mindezt a lehető legjobb árakon kínáljuk

Hírek, cikkek

Milyen üveg kerülhet a fotocellás automata üvegajtóba?Ez a kérdés elsősorban a helyszíni adottságtól és előírásoktól függ.
Minden fotocellás automata üvegajtó legyártható 4+4 mm ragasztott üveggel, 5+5 mm vastag ragasztott biztonsági üveggel, vagy 15/22/24/40mm vastag hőszigetelt üveggel, melyek nagyrésze Argon gázzal töltött.
A keret nélküli fotocellás automata üvegajtó esetében 10mm vastag edzett üveget használunk.


 

Milyen színű lehet a fotocellás automata üvegajtó?Mind az operátor burkolat és fedél, mind az automata üvegajtó alumínium kerete porszórt festést kap.
A RAL színskála alapján a lehetőségek száma szinte végtelen.
Minden fotocellás automata üvegajtó személyre szabottan, az ügyfél igényeinek és elképzelésének megfelelően készül.
Válasszon a több, mint 200 darab RAL színből és varázsolja egyedivé üzlete megjelenését!


 

Mivel működtethető a fotocellás automata üvegajtó?A fotocellás automata üvegajtó, többféle megoldással működtethető, az ügyfél egyedi igényére szabva.
Legelterjedtebb a radar érzékeléssel nyitható automata üvegajtók, melyek nem csak mozgást, de jelenlétet is érzékelnek, így garantált a tökéletesen biztonságos működés.
Közkedvelt megoldás az érintés nélküli kapcsoló, mellyel higiénikusan, biztonságosan nyitható az üvegajtó.
Amennyiben korlátozni szeretné az automata üvegajtó használatára jogosult személyeket, távirányító vagy egyedi proxi kártyás rendszer a legideálisabb megoldás.
 

Harmonika automata ajtó

Harmonika automata ajtó vagy más néven fotocellás ajtó

Tovább olvasom

Fotocellás ajtó - Fotocellás ajtó ár

Mitől függ egy fotocellás ajtó ára? Mennyibe kerül egy fotocellás ajtó?

Tovább olvasom

Megjelent a DITEC fotocellás ajtó új innovációja


A DITEC kifejlesztette az új fotocellás ajtót mozgató automatikát, amely gyorsabb és csendesebb.

Tovább olvasom

Referenciáink

Számos automata ajtót, fotocellás ajtót építettünk be. 

Automata ajtó referenciáinkat az alábbi helyeken fedezheti fel: 

- Bevásárló központok
- Élelmiszer üzletek
- Szállodák
- Éttermek
- Kereskedelmi egységek
- Családi házak
- Wellness öltözők, helyiségek
- Benzinkutak
- Irodaházak
- Vendéglátóipari egységek
 
Az oldal sütiket (cookies) használ, melyek célja, hogy jobban ki tudjuk szolgálni a weboldalunkra látogatókat. Tudjon meg többet...