Megjelent a DITEC fotocellás ajtó új innovációja – Automata üvegajtók

Automata üvegajtók. A DITEC bemutatja az automata ajtók új innovációját. A DITEC DAS200 fotocellás ajtó a legújabb termék a piacon!

7


ditec fotocellas ajto, ditec automata ajto, automata ajto, Ditec automata ajtok kereskedoje, automata ajtó, fotocellás ajtó, Ditec automata ajtó


CSATLAKOZÁS A JÖVŐBEN

A Ditec DAS200 automata ajtót és fotocellás ajtót a felhasználók kényelme és biztonsága érdekében fejlesztették ki, a legfejlettebb technológiák, prémium anyagok és alkatrészek felhasználásával.

Az automata ajtó kiváló teljesítményt nyújt a tiszta átjárónyílás tekintetében, a DAS200-ra szerelhető szárnyak maximális súlya, valamint a nyitási és bezárási időbeli teljesítménye szempontjából.FIGYELEMBE VÉVE A TAPASZTALATOKAT

A DITEC DAS200 tolóajtós, fotocellás ajtó megoldások családjának köszönhetően rendkívül sokféle alkalmazást fedezhet fel, beleértve rendkívül szűk átjárókat vagy ultra széles nyílásokatis:

DAS200 / DAS200HD: 715 mm-től 3 240 mm-ig
DAS200T: 1100 mm és 4320 mm közöttNAGY SÚLYÚ AJTÓSZÁRNYAK

A DITEC DAS200 automata ajtó lehetővé teszi a kényelmes választást a különféle keretrendszerek között, a szárnyak súlya szempontjából eltérő teljesítményszintet kínál; ez azt jelenti, hogy az új automata ajtó operátor könnyen illeszthető az összes alkalmazáshoz:

DAS200: legfeljebb 120 kg 1 szárnyra és 200 kg 2 szárnyra
DAS200HD: 1 szárnyig 150 kg-ig és 2 szárnyig 280 kg-ig
DAS200T: 240 kg-ig 1 + 1 szárnyaknál és 320 kg 2 + 2 szárnyaknál
 

Az új fejlesztésű automata ajtó gyors és csendes, minden amire szüksége van


A DITEC DAS200 automata ajtó vezérlőegység innovatív szoftverrel érkezik, amely dinamikusan vezérli az összes paramétert, hogy maximalizálja a nyitási és zárási teljesítményt minden ajtó-súly-kombinációnál.


A gyakorlatban a DITEC DAS200 fotocellás ajtó az egyik leggyorsabb gyorsulási és lassítási sebességgel rendelkezik, ami rekord nyitási időt eredményez az automata ajtók piacán.

A mozgásvezérlésnek, a zajszűrő tömítésnek és a kocsik alumínium sínének tökéletesen egyenletes felületének köszönhetően a DITEC DAS200 automata ajtó egy szupercsendes fotocellás ajtó ami tökéletesen csendes környezetben és munkahelyeken is előremutató innováció.INTELLIGENS

A Ditec DAS kezelő úgy tervezték, hogy pontosan és teljes biztonsággal futtatja az összes lehetséges alkalmazást


INNOVATÍV DESIGN
A Ditec DAS célja ambiciózus, így egy rendkívül elegáns ajtórendszer született ami moduláris és praktikus fotocellás ajtót eredményezett.


ditec fotocellas ajto, ditec automata ajto, automata ajto, Ditec automata ajtok kereskedoje, ditec automata ajtó, fotocellás ajtó
Az elülső nyílmintázat megkülönböztethető identitást hoz létre az automata ajtók piacán, amely könnyen felismerhető, vékony (a burkolat magassága 120 mm) és elegáns megjelenést kölcsönöz a terméknek.

A vízszintesen elválasztott vonal merész és erős márka imázsát hozza létre a fotocellás ajtók körében.

 

A Ditec automata és fotocellás ajtók kialakítás célja, hogy megkönnyítse az ügyfelek életét, valamint optimalizálja a készletgazdálkodást és a logisztikát.

Előző cikkHarmonika automata ajtó – Automata üvegajtók
Következő cikkNincs további cikk