Record fotocellás automata ajtók

RECORD automata ajtó,  a svájci megbízhatóság

DITEC fotocellás automata ajtók

DITEC automata üvegajtók, a biztos megoldás

DORMA fotocellás automata ajtók

DORMAKABA fotocellás ajtók a tökéletes megoldás

Üdvözöljük az automata üvegajtók szakportáljánMit tud nyújtani egy fotocellás, azaz automata üveg tolóajtó? Kényelmes, gyors és a mai világban elengedhetetlen érintésmentes közlekedést. Ezek a fotocellás üvegajtók mindennapi életünk részei, hiszen találkozhatunk velük bevásárlóközpontok, kórházak, éttermek és irodaházak területén. Emiatt is kiemelkedők az általunk forgalmazott nagy múltú márkák automata üvegajtói. Ezekből mindenki megtalálja a számára megfelelő kivitelezésű komplett fotocellás ajtót mind megjelenésben, mind technika és műszaki tulajdonságok tekintetében. Az ajtók radar és fotocella érzékeléssel működnek, így az automata bejárati ajtók biztonsággal használhatók bármely környezetben.
 

Record fotocellás automata üvegajtó 1+4 év garanciával

 

A svájci székhelyű Record a világ egyik legnagyobb fotocellás automata üvegajtó gyártója. Jelen van szinte minden piacon Európától, Amerikán keresztül Ázsiáig. Magyarországon 2000 óta képviselteti magát az önműködő ajtókkal. A kiemelkedő önműködő tolóajtóknak köszönhetően 2007 óta piacvezető szerepet tölt be az automata üvegajtó gyártásban.

A fotocellás ajtók tekintetében olyan nagy nevű megbízókkal rendelkezik, mint a LIDL, Auchan, TESCO és OBI. Termékei az ország minden pontján jelen vannak fotocellás ajtóikkal.
 

DITEC fotocellás automata üvegajtó 1+4 év garanciával

 

A DITEC már közel 25 éve képviselteti magát Magyarországon, így az elsőszámú automata üvegajtó gyártó hazánkban. Az olasz kivitelezés és dizájn bármikor, bárhol felismerhető, kimagasló esztétikai megjelenést biztosítva bármely típusú fotocellás ajtó esetében. Az olasz dizájn és a mi több, mint 10 éves tapasztalatunk a legjobb dolog, ami egy automata ajtóval történhet! A DITEC fotocellás automata üvegajtók megfelelnek a hatályban lévő EU szabványnak és ISO 9001 előírásnak. A DITEC fotocellás automata üvegajtó mindig megbízhatóan és biztonságosan működik. Az Ön igényeire szabható, bármely környezetbe beilleszthető automata üvegajtók kiemelik annak megjelenését. Az extra méretű, egyedi kivitelezést igénylő automata üvegajtó sem jelenthet akadályt számunkra. A DITEC fotocellás automata üvegajtók akár 5 méter szélességig és 3 méter magasságig gyárthatók. A magasfokúan személyre szabható automata belső tolóajtókkal biztosan megtalálja az Önnek megfelelő típust. Kivitelezési lehetőségek közt szerepel a megszokott technikával beépített automata üvegajtó és a teleszkópos automata üvegajtó. Tekintse meg lehetséges fotocellás automata üvegajtóinkat, és válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet! Itt tud ajánlatot kérni. 

Dorma fotocellás automata üvegajtó 1+4 év garanciával

A Dorma és Kaba a fotocellás automata üvegajtók piacának jeles képviselői. Napjainkban már egyesült nevén, dormakaba-ként működik az automata ügevgajtók piacán. A Dorma aktív az épület korai ciklusában - erőssége az új építési projektek és a szervízszolgáltatások. A Kaba aktív az épület késői ciklusában - erőssége a felújítás, csere, minőségi szint emelése és a projekt üzletek. Több, mint 150 éves tapasztalattal a Dorma fotocellás automata üvegajtók minősége és kivitelezése magasan kiemelkedő az üvegajtók piacán. A FLEX, PURE és MANET termékcsaládok közül biztosan megtalálja az Önnek legmegfelelőbb automata üvegatót. A termékekre jellemző a kis profilszélesség, melynek köszönhetően az automata üvegajtók rengeteg fényt engednek át. A fotocellás ajtó profilok helyett kizárólag keskeny pontmegfogású acél vasalatot alkalmazunk. A beszerelési technológiának köszönhetően egy teljes felületén üvegből álló automata fotocellás ajtó rendszert tudunk kialakítani.

 

Az Ön számára legoptimálisabb megoldás kiválasztásához,
küldje el ajánlatkérését!
 


 
Üdvözöljük az automata üvegajtók szakportálján

Bemutatkozás

Segítünk megtalálni az Ön számára legideálisabb megoldást!

 

Számos referenciával rendelkezünk fotocellás automata üvegajtók telepítésével kapcsolatban. Képzett mérnök kollégáink telefonon, e-mailben és személyesen is, közösen együttműködve Önnel arra törekednek, hogy ár-érték arányban olyan fotocellás automata üvegajtó legyen beépítve ingatlanjához, ami hosszú éveken át elvárásai szerint működik. Telepítést végző szakembereink jól felszerelt eszközökkel, a megfelelő tudás birtokában végzik el a fotocellás automata üvegajtó beépítését és folyamatos karbantartását.

Ajánlatkérés – Automata üvegajtók

Automata üvegajtók. Ajánlatkérés. Az alábbi űrlap segítségével kérhet árajánlatot. Munkatársaink rövidesen felveszik Önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőségei egyikén.

 

Fotocellás ajtók előnyei

Exkluzív megjelenés
Világmárkás minőséget vásárol
Kényelmes közlekedést biztosítanak
Optimalizálja az energia-felhasználást
Mindezt a lehető legjobb árakon kínáljuk

Hírek – Automata üvegajtók

Automata üvegajtók. Informálódjon nálunk! Folyamatos hírekkel, blogposztokkal segítjük és tájékoztatjuk Önt – hogy milyen üveg kerülhet a fotocellás automata üvegajtóba vagy hogy milyen színű lehet a fotocellás automata üvegajtó.
Milyen üveg kerülhet a fotocellás automata üvegajtóba?

 

Ez a kérdés elsősorban a helyszíni adottságtól és előírásoktól függ.

Minden fotocellás automata üvegajtó legyártható 4+4 mm ragasztott üveggel, 5+5 mm vastag ragasztott biztonsági üveggel, vagy 15/22/24/40mm vastag hőszigetelt üveggel, melyek nagyrésze Argon gázzal töltött.

A keret nélküli fotocellás automata üvegajtó esetében 10mm vastag edzett üveget használunk. 

Milyen színű lehet a fotocellás automata üvegajtó?

 

Mind az operátor burkolat és fedél, mind az automata üvegajtó alumínium kerete porszórt festést kap.

A RAL színskála alapján az automata üvegajtók lehetőségeinek száma szinte végtelen.

Minden fotocellás automata üvegajtó személyre szabottan, az ügyfél igényeinek és elképzelésének megfelelően készül.

Válasszon a több, mint 200 darab RAL színből és varázsolja egyedivé üzlete megjelenését fotocellás ajtóinkkal! 

Mivel működtethető a fotocellás automata üvegajtó?

 

A fotocellás üvegajtó, többféle megoldással működtethető, az ügyfél egyedi igényére szabva.

Legelterjedtebb a radar érzékeléssel nyitható automata üvegajtók, melyek nem csak mozgást, de jelenlétet is érzékelnek. Ezzel a technológiával garantálható a tökéletesen biztonságos működése az automata üvegajtóknak.

Közkedvelt megoldás az érintés nélküli kapcsoló, mellyel higiénikusan, biztonságosan nyitható a fotocellás ajtó.

Amennyiben korlátozni szeretné az automata üvegajtó használatára jogosult személyeket, távirányító vagy egyedi proxi kártyás rendszer a legideálisabb megoldás.


 

Harmonika automata ajtó – Automata üvegajtók

Harmonika automata ajtó vagy más néven fotocellás ajtó

Tovább olvasom

Fotocellás ajtó - Fotocellás ajtó ár – Automata üvegajtók

Mitől függ egy fotocellás ajtó ára? Mennyibe kerül egy fotocellás ajtó?

Tovább olvasom

Megjelent a DITEC fotocellás ajtó új innovációja – Automata üvegajtók


A DITEC kifejlesztette az új fotocellás ajtót mozgató automatikát, amely gyorsabb és csendesebb.

Tovább olvasom

Referenciáink

Számos automata ajtót, fotocellás ajtót építettünk be. 

Automata ajtó referenciáinkat az alábbi helyeken fedezheti fel: 

- Bevásárló központok
- Élelmiszer üzletek
- Szállodák
- Éttermek
- Kereskedelmi egységek
- Családi házak
- Wellness öltözők, helyiségek
- Benzinkutak
- Irodaházak
- Vendéglátóipari egységek
 
Az oldal sütiket (cookies) használ, melyek célja, hogy jobban ki tudjuk szolgálni a weboldalunkra látogatókat. Tudjon meg többet...